Ik wou dat ik een prinsesje was...

‘Ik wou dat ik een prinsesje was…’neemt je mee naar dromenland. Een plek waar alles kan en waar alles mogelijk is. Bij God is alles mogelijk dus droom maar raak! Maar wat betekent dromen voor het meisje dat ongewenst is…? Droomt zij eigenlijk ook? Wat zijn de dromen van God voor jou én voor haar? Wat is jouw plek in de dromen van God voor een ander?
Kara Bowie en Froukje de Lange van Lips Love Life hebben een interactief zondagsschoolprogramma in elkaar gezet waar ze hun eigen dromen waar maken. Ze trekken een trouwjurk aan, want welk meisje/vrouw wil dat nou niet? Dromend met de kinderen willen ze een verschil uitmaken voor de meisjes die nu slachtoffer worden van gendercide. Hopende dat dromen bidden wordt en het gebed omgezet tot actie.

Kara en Froukje dromen ervan om 350 sponsors voor meisjes te vinden die het slachtoffer zijn geworden van gendercide.

Programma:
> kindermoment in de kerk
> geheel verzorgd programma tijdens de zondagsschool

Doelgroep:
Het programma is in eerste instantie bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar. We willen het programma echter voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk houden. In overleg kunnen we het programma aanpassen zodat het zoveel mogelijk aansluit bij uw zondagsschool.

Boeken:
Vanaf 11 oktober 2015 kunt u ons boeken. Stuur een email naar info@lipslovelife.org met de gewenste datum, het adres van uw gemeente, het gemiddelde aantal kinderen van uw zondagsschool en hun leeftijd. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kosten:
Dit programma is ontworpen om op te komen voor meisjes. We maken geen winst, wel kosten. Voor elk programma vragen we 40 euro of een kerkcollecte. Dit is inclusief de reiskosten, materiaalkosten en kantoorkosten.  Mochten we geld overhouden dan gaat dat naar de meisjes in India die we graag gesponsord zien worden.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u ons het beste een email sturen naar info@lipslovelife.org.